Webbing Stoelen

Heeft u vragen over stoelenvlechten of stoelenmatten, neem gerust even vrijblijvend contact met me op.

Webbing stoel zitting

Handgevlochten of ambachtelijk

Het verschil tussen een webbing zitting en een rotan gaatjes zitting is voor veel mensen lastig te zien. Dat komt omdat het 'vlechtwerk' veel op elkaar lijkt.

In tegenstelling tot de handgevlochten rotan zittingen zijn webbing zittingen vervaardigd van (machinaal gemaakte) fabrieks matten. Waarbij het rotan geheel door de stoel gevlochten wordt (dit kunt u zien aan de onderkant van de stoel) wordt de webbing stoelmat in een gleuf in de stoel aangebracht.

Woont u in de buurt van Helmond? Dan kunnen we de stoelen/zittingen gratis bij u ophalen en na reparatie weer bij u thuis afleveren. Woont u wat verder weg, geen probleem, dan rekenen we voor het ophalen en brengen een vooraf overeengekomen en zeer redelijke vergoeding.

Prijzen

Elke stoel of klus is weer anders, dus een prijsindicatie op afstand is altijd lastig. Qua richtprijs kun je (afhankelijk van de grote en het soort materiaal) denken aan een bedrag vanaf €45,- per stoel. Je kunt me altijd een foto sturen via Whatssapp zodat ik op afstand een prijsindicatie kan geven.

Contact via Whatsapp